Замотав у килим та викинув на смітник: поліція розкрила вбивство жінки на Одещині

Фатальний конфлікт виник внаслідок вживання алкоголю

Поліція розкрила жахливе вбивство жінки, яке сталося декілька днів тому в місті Чорноморськ Одеської області. Правоохоронці затримали 33-річного підозрюваного в Миколаєві.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

12 липня на вулиці Олександрійській у місті Чорноморськ було виявлено тіло жінки, яке було замотане у килим і приховане у дерев'яній тумбі поряд зі сміттєвими баками. Судмедексперти встановили, що смерть жінки настала в результаті удушення.

Правоохоронні органи відкрили справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В ході першочергових слідчо-розшукових заходів відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 2 встановили, що потерпіла була в гостях у знайомого, і під час конфлікту, який виник під час споживання алкоголю, підозрюваний задушив жінку. Протягом трьох днів він не знав, куди подіти тіло, але в підсумку він виніс його до сміттєвих баків у дерев’яній тумбі.
picture

Після отримання інформації про можливе переховування підозрюваного у Миколаєві, поліція передала цю інформацію колегам з міста і спільно з ними здійснила його затримання на одній з автостанцій. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до 15 років за скоєне умисне вбивство.

Нагадаємо, що поліцейські затримали жителя Березівщини за підозрою у вбивстві жінки. Він позбавив життя дружину та брехав односельцям про її виїзд за кордон. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися