На Одещині судитимуть водія вантажівки який переїхав жінку

Водію загрожує до восьми років позбавлення волі

На Одещині судитимуть винуватця ДТП в якій жінка потрапила під колеса вантажівки переходячи дорогу. Інцидент стався у грудні минулого року, внаслідок якого потерпілу госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними правоохоронців, 40-річний водій з Київщини рухався на вантажівці ранком у межах міста Татарбунари. При нерегульованому переході він почав пропускати пішоходів, але не переконався, що всі вони безпечно перейшли дорогу, і продовжив рух, наїхавши на 56-річну мешканку одного з сіл Татарбунарської міської громади.

Потерпілу госпіталізували з травмами грудної клітки та ноги, які були кваліфіковані як серйозні за результатами судово-медичної експертизи. Водія перевірили на стан сп'яніння, і виявилося, що він був тверезим. Поліцейські продовжують встановлювати всі обставини аварії та причини її виникнення.

Зібравши достатньо доказів порушення водієм вантажівки правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що призвело до заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, слідчі висунули чоловіку обвинувачення за ч. 2 ст. 286 КК України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 11 липня, приблизно о 17:00 годині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Заболотного та Добровольського в Пересипському районі Одеси. Жінка потрапила під колеса вантажівки та загинула.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися