На Одещині на кордоні затримали наркокур'єра з метамфетаміном

Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 1,5 мільйона гривень

На Одещини СБУ затримала наркокур'єра з метамфетаміном. Чоловіка запідозрили на  митному посту "Виноградівка" Одеської митниці під час спроби вивезення чергової партії наркотиків.

Про це повідомила пресслужба СБУ. 

Наркотрафік організував громадянин Молдови. На замовлення наркодилерів він переправляв з території нашої країни до Молдови гуртові партії наркотиків. Товар зловмисник перевозив через державний кордон, приховуючи в технологічних порожнинах авто.  

Так у схованках у дверях автомобіля правоохоронці виявили понад 2 кг заборонених речовин. Проведені на місці експрес-дослідження показали, що у пакунках знаходився метамфетамін, а також дрібні партії канабісу. Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 1,5 мільйона гривень. Наркотичні засоби та транспортний засіб вилучено. 

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, слідчі УСБУ в Одеській області повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські затримали 21-річного місцевого жителя, який намагався розповсюдити партію наркотиків. За такі дії чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.



Джерело: https://t.me/SSU_Odesa/6245


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися