В Одесі чоловік розбив кувалдою голову знайомого

Постраждалому діагностували відкриту черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який розбив кувалдою голову знайомого. Інцидент стався біля одного з кафе по вулиці Мала Арнаутська. Двоє громадян віком 32-х та 42-х років познайомилися у закладі, де разом випивали, а коли вийшли на  вулицю покурити,  між ними виник конфлікт.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

У розпалі перепалки молодший за віком чоловік схопив кувалду, яку приніс із собою та залишив при вході до кафе, і наніс нею декілька  ударів по голові іншому. Потерпілого каретою швидкої допомоги ушпиталили до медичного закладу, де йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа.    

Поліцейські затримали правопорушника і вилучили знаряддя злочину, яке наразі скеровують на експертизу. Правоохоронці також з’ясували, що чоловік з кувалдою прийшов у кафе, щоб вияснити стосунки з чоловіками, із якими напередодні посварився, але їх там не знайшов. 

Зловмисник, який вже  має судимості за крадіжки та заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості, зізнався у скоєному.  Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині 26-річний молодик п’яним побив товариша до втрати свідомості і заволодів його автомобілем. За скоєне йому  загрожує до восьми років ув’язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися