На Одещині сталася кривава бійка через конфлікт з мотоциклістами

Медики доставили в лікарню чотирьох учасників бійки

У Білгород-Дністровському районі сталася кривава бійка між двома групами людей. Одні вирішили покататися на мотоциклах та квадроциклах, а іншим це не сподобалося.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Медики доставили в лікарню чотирьох учасників бійки віком 17, 28, 34 та 58 років. Потерпілим надали допомогу і відпустили додому.

Мова йде про умисне легке тілесне ушкодження. Питання щодо повідомлення фігурантам про підозру буде вирішуватися за результатами досудового розслідування, з урахуванням висновків судово-медичного експерта. Зазначу, що за дане правопорушення передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 850 гривень, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року, - йдеться в повідомленні. 

Також поліцейські склали адміністративні матеріали відносно одного водія мототранспорту. Він відмовився від проходження огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції даних статей, – штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Ще у одного водія відібрали біологічні зразки для встановлення наявності чи відсутності стану сп’яніння, за результатами яких буде вирішуватися питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який розбив кувалдою голову знайомого. Інцидент стався біля одного з кафе по вулиці Мала Арнаутська. Двоє громадян віком 32-х та 42-х років познайомилися у закладі, де разом випивали, а коли вийшли на  вулицю покурити,  між ними виник конфлікт.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися