На Одещині чоловік виростив майже 70 наркомістких кущів "для себе"

Правопорушнику загрожує позбавлення волі

На Одещині поліцейські викрили жителя Березівщини у наркозлочинах. З домоволодіння чоловіка правоохоронці вилучили майже 70 кущів наркомістких рослин, близько 500 грамів подрібненої речовини  рослинного походження та пристрій для її вживання.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

36-річний житель Андрієво-Іванівської територіальної громади вже був раніше судимий за незаконне вирощування конопель та виготовлення канабісу. На присадибній ділянці чоловіка виявили 68 кущів дбайливо оброблених рослин конопель, а у гаражі та літній кухні – загалом близько 500 грамів висушеної та подрібненої  речовини рослинного походження схожої на канабіс, а також саморобний пристрій для її вживання. Громадянин зізнався, що вирощував та виготовляв зілля із наркотичним вмістом для власного споживання.

Чоловік вже був судимий  за статтями 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та  310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком один рік і шість місяців. За результатами досудового розслідування, яке наразі триває, у тому числі з урахуванням висновків експертів, буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.  Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох  до семи років, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка з великою кількістю наркотичних речовин. Сталося це на одному з блокпостів міста під час перевірки автомобіля марки Nissan.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися