В Одесі "закладчик" наркотиків може сісти за ґрати на чотири роки

Чоловіка викрили під час патрулювання у вечірній час

У Київському районі Одеси поліцейські затримали "закладчика" наркотиків. У нього вилучили заборонені речовини з кількох схованок, та з його оселі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Чоловіка викрили під час патрулювання  у вечірній час на вулиці Левітана. 37-річний містянин розкладав у потаємних місцях так звані закладки. Правоохоронці вилучили з трьох схованок, зроблених правопорушником, по одному згортку з кристалічною речовиною, а у самого одесита – 14 згортків з аналогічним вмістом. За результатом експрес-тесту, в пакуночках знаходився "крек" (кокаїн).

Зі слів затриманого, наркотичні засоби він підібрав у певному місці – інформацію з інструкцією щодо подальших дій йому нібито надав незнайомий чоловік під час спілкування в одному з телефонних месенджерів. Надалі зловмисник ходив за вказаними в інструкції адресами та робив схованки, в які клав наркотик для клієнтів. Під час огляду мобільного телефону поліцейські виявили інформацію щодо розповсюдження забороненої речовини.

Усі вилучені речовини поліцейські скерували на експертизу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці встановлюють повне коло осіб, причетних до наркотрафіку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські викрили жителя Березівщини у наркозлочинах. З домоволодіння чоловіка правоохоронці вилучили майже 70 кущів наркомістких рослин, близько 500 грамів подрібненої речовини  рослинного походження та пристрій для її вживання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися