На Одещині чоловік зачинив у вигрібній ямі пенсіонерку через 500 кг пшениці

Жінка з множинними травмами та опіками тіла пролежала у вигрібній ямі 18 годин

500 кг пшениці стали приводом для скоєння молодиком із Білгород-Дністровського району розбійного нападу на власницю зерна та незаконного позбавлення її волі. Сусідка виявила жінку з множинними травмами та опіками тіла зачиненою у вигрібній ямі на території домоволодіння 25-річного односельця, в якій та пролежала 18 годин.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Молодик, який був раніше судимий за розбій та умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень, покликав сусідку до себе під приводом обговорити питання щодо займу у неї пшениці. Але щойно пані прийшла, він почав погрожувати їй, вимагаючи просто так віддати 500 кілограмів зерна. Жінка відмовила і попрямувала до виходу. Тоді зловмисник побив її кулаком та металевою проволокою, яку знайшов поряд, і підпалив на ній одяг. А після цього відібрав у потерпілої мобільний телефон і кинув її у порожню вигрібну яму глибиною майже два метри, яку закрив зверху дерев’яною кришкою. 

Унаслідок застосованого насильства жінці були спричинені тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому гомілки, носа, термічних опіків на лопатці, животі, стегні та інших частинах тіла, множинних саден та гематом на голові, обличчі, тулубі, кінцівках.

На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне молодикові загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські затримали жителя Кілії за стрілянину на автостанції. 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися