На Одещині під час "повітряної тривоги" п'яний чоловік влаштував стрілянину

Він здійснив 13 пострілів із карабіну вгору

Поліцейські затримали жителя Кілії за стрілянину на автостанції. 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Під час дії сигналу "Повітряна тривога" чоловік, перебуваючи в стані сп’яніння, не зважаючи на зауваження оточуючих, грубо порушив громадський порядок, здійснивши 13 пострілів із карабіну вгору. Про подію на спецлінію "102" повідомили очевидці.  На місце події негайно прибули поліцейські, які  і затримали 36-річного правопорушника.

В рамках досудового розслідування правоохоронці вилучили зареєстровану на фігуранта зброю та гільзи, які скерували на експертизу. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Білгород-Дністровському районі сталася кривава бійка між двома групами людей. Одні вирішили покататися на мотоциклах та квадроциклах, а іншим це не сподобалося.

Також "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який розбив кувалдою голову знайомого. Інцидент стався біля одного з кафе по вулиці Мала Арнаутська. Двоє громадян віком 32-х та 42-х років познайомилися у закладі, де разом випивали, а коли вийшли на  вулицю покурити,  між ними виник конфлікт.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися