Одесит жорстоко вбив співмешканку: жінка померла від крововтрати після удару в шию

Між чоловіком та жінкою на ґрунті ревнощів виникла сварка

Поліцейські затримали одесита за підозрою в умисному вбивстві співмешканки. Він у гніві схопився за ніж й наніс смертельні удари жінці. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що серед дня, в квартирі одного з  житлових будинків на вулиці Богдана Хмельницького під час хмільного застілля між чоловіком та жінкою на ґрунті ревнощів виникла сварка. Під час суперечки зловмисник схопив зі столу ніж і вдарив ним у шию 52-річної потерпілої.  Після скоєного 44-річний чоловік пішов до сусідів, вони і вони звернулися до поліції. 

Правоохоронці вилучили з місця події ніж та інші речові докази, які скерували на експертизу, а  чоловіка затримали в процесуальному порядку.

Нападнику вже повідомили про підозру в умисному вбивстві, Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 500 кг пшениці стали приводом для скоєння молодиком із Білгород-Дністровського району розбійного нападу на власницю зерна та незаконного позбавлення її волі. Сусідка виявила жінку з множинними травмами та опіками тіла зачиненою у вигрібній ямі на території домоволодіння 25-річного односельця, в якій та пролежала 18 годин.

Також повідомляли, що поліцейські затримали жителя Кілії за стрілянину на автостанції. 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї. 








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися