На Одещині "бізнесмен" переправлял ухилянтів за кордон на надувному матраці

В машині знайшли гроші від "вдячних клієнтів" у сумі 13,5 тис. доларів США

На Одещині затримали організатора незаконної оборудки та трьох ухилянтів. 30-річний місцевий житель за 4,5 тисячі доларів США з людини намагався переправити трьох чоловіків через Кучурганський лиман до невизнаної ПМР.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін. 

В автомобілі ділка правоохоронці виявили засоби для долання водної перешкоди - три комплекти гумових рибацьких чобіт-забродів та великий надувний гумовий матрац з насосом, а також протимоскітні засоби. Окрім цього, в машині знайшли гроші від "вдячних клієнтів" у сумі 13,5 тис. доларів США.

Наразі кмітливого організатора затримано в рамках кримінального провадження, а трьох чоловіків, які намагались скористатись його послугами, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині правоохоронці затримали три міжнародні злочинні угруповання, які організували незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України. Усього затримали десятьох правопорушників.

Також на Одещині поліція затримала групи зловмисників, які займалися організацією незаконного вивезення осіб за кордон в обхід пунктів пропуску. За такі дії їм загрожує до 9 років позбавлення волі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися