Перевозив в таксі понад 200 згортків із психотропами: в Одесі затримали наркоторговця

Загальна вага вилучених в одесита наркотиків становить 400 грамів

В Одесі поліція затримала 20-річного чоловіка, який перевозив понад 200 згортків із психотропною речовиною. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські викрили зловмисника під час комендантської години на одній із вулиць Хаджибейського району міста. Під час огляду автомобіля таксі, яким керував чоловік, було виявлено 235 згортків з психотропною речовиною.

Згортки з психотропами були направлені на експертне дослідження, яке підтвердило їхню належність до категорії психотропних речовин. Загальна вага вилучених доказів становить близько 400 грамів.

Наразі слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропної речовини з метою збуту. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Згідно з її санкцією, молодому чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині правоохоронці встановлюють канал постачання психотропів та всіх учасників наркозлочину. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Київському районі Одеси поліцейські затримали "закладчика" наркотиків. У нього вилучили заборонені речовини з кількох схованок, та з його оселі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися