На Одещині на хабарі попався прикордонник: скільки грошей він вимагав

Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

У Білгород-Дністровському інспектор прикордонної служби підозрюється в одержанні 700 доларів хабаря. Прапорщик за сприяння у переміщенні товарів поза межами пункту пропуску вимагав та одержав від громадянина гроші. 

Про це повідомляє спецпрокурора у сфері оборони Південного регіону.

20 липня інспектора затримали "на гарячому" в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі слідчого відділу ДБР (з дислокацією у м. Одесі) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводження працівників Внутрішньої та власної безпеки по 25 прикордонному загону ВВВБ "Південь" та Управління СБ України в Одеській області, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, в Одесі поліція викрила у корупції лікаря-офтальмолога. Вона поставила призовникові вигаданий  діагноз під час проходження військово-лікарської комісії за надання хабаря у розмірі п'ять тисяч доларів США.

Також нагадаємо, що на Одещині судитимуть одного з керівників структурного підрозділу Одеської ОВА. Його звинувачують в одержанні хабаря. За такі дії йому загрожує більш як 10 років ув’язнення.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися