Намагався перевезти наркотики через кордон: на Одещині затримали водія “Лексуса”

Чоловік сховав наркотики у дверцята свого авто разом зі сміттям

На прикордонному пункті Білгород-Дністровського загону на Одещині була викрита контрабанда наркотичної речовини. Також було виявлено приладдя для її споживання. 

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час огляду автомобіля "Лексус", що перебував під керуванням 45-річного громадянина України, було знайдено два пакети, що були огорнуті у плівку. Ці пакети містили речовину рослинного походження, зовнішні ознаки якої вказували на схожість з марихуаною, а також приладдя для вжитку.

Виявлені наркотики мали бути доставлені до товариша чоловіка, який перебував у Грузії. Щоб уникнути підозр, водій приховав контрабанду серед дрібного сміття у водійській дверці свого авто.

Плани чоловіка на відпочинок за кордоном різко змінилися, оскільки його передали представникам компетентного органу. За ці злочинні дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. Поліція продовжує розслідування справи для встановлення всіх обставин та винних осіб.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські затримали місцевого молодика, який розповсюджував наркотики. Він робив "закладки" по місту.

"Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися