Мільйонний “заробіток” на наркотиках: в Одесі викрили злочинне угруповання (фото, відео)

Під час обшуків в Одесі було вилучено понад 10 кілограмів наркотичних засобів

В Одесі правоохоронні органи викрили та припинили діяльність злочинного угруповання. Організатори займались транскордонною торгівлею наркотичними засобами в Одеській області. Затримано п'ятьох осіб, серед яких троє місцевих громадян та двоє іноземців.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними, злочинці налагодили складну наркомережу в Одеській області, а також планували відправляти незаконний товар за кордон. Правоохоронці зафіксували декілька фактів збуту наркотиків, що стали основою для проведення обшуків та затримання осіб, причетних до злочинної діяльності.

Під час обшуків у місцях проживання та гаражах підозрюваних, було вилучено 10,5 кілограмів наркотичних засобів, що має ринкову вартість понад 3 500 000 гривень. Заборонені речовини та інше доказовий матеріал були направлені на експертизу. Крім того, у поліцейських вилучили спеціальне обладнання, мобільні телефони, травматичний пістолет з набоями, а також готівку у гривнях та доларах США.

Правоохоронці також встановили, що злочинці активно використовували житлові приміщення та підсобні будівлі для подрібнення, фасування та зберігання незаконних наркотиків. Їм повідомлено про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Відповідно до законодавства, учасникам угруповання загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.


Нагадаємо, що на прикордонному пункті Білгород-Дністровського загону на Одещині була викрита
контрабанда наркотичної речовини. Також було виявлено приладдя для її споживання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися