В Одесі засуджено місцевого жителя за виготовлення дитячої порнографії

Одесит в соцмережах використовував фото свого сина, щоб знайомитися з неповнолітніми

В Одесі місцевого жителя визнано винним у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії, а також у примушуванні неповнолітніх до участі в створенні контенту такого характеру. За такі дії його засудили до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Прокурорами у суді було доведено, що він використовував фотографії свого сина та псевдонім, створивши фейковий акаунт у соціальних мережах. За допомогою цього, він знайомився з неповнолітніми дівчатами та підштовхував їх до здійснення розпусних дій сексуального характеру.

Набувши довіри дівчат та імітуючи віртуальні стосунки, засуджений починав шантажувати своїх жертв, загрожуючи поширенням їхніх оголених зображень та відеозаписів, якщо вони не надаватимуть йому порноконтент. Всі файли він зберігав на власному мобільному телефоні та ноутбуку. За даними слідства, в результаті його дій стали жертвами 8 дівчат віком від 10 до 15 років.

Нагадаємо, що в Одеській області розгорівся церковний скандал. Двох священників Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату затримали за підозрою в сексуальному насильстві над дочкою одного з них.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

1 серпня 2023, 16:16

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////// Посла Польщі запросили до МЗС через слова глави канцелярії Дуди про «невдячність» України............ETO BAIDEN CHEREZ DUDU GADIT UKRAINE KOTORUIU ETOT SHE BAIDEN NE PRIGLASIL V VIL''NIUSE V NATO........A UKRAINTSU USTREMLENNUE NA ZAPAD SVOIMI POGIBSHUMI SHUZNIAMI VOT IMENNO TAK I BLAGODARIAT ZAPADNUI MIR ZA REALIZATSUIU UKRAINSKIX PROGRESSIVNUX TSENNOSTNUX IDEALOV........UKRAINTSU NERVNICHAIUT VO VREMIA VOINU I MOGUT BUT'' REZKI AGRESSIVNU I VNESHNE NEBLAGODARNU I ETO NUSHNO UCHITUVAT'' I PONIMAT'' KTO SHUVET V KIEVE I V UKRAINE V REALIIAX =RUSSKOI RAKETNOI RULETKI= A KTO V VARSHAVE BERLINE PARISHE LONDONE VASHUNGTONE NASLASHDAETSIA MIRNOI SHUZN''IU...........ZAMECHENO DAVNO===VASHUNGTONU VUGODNO CHTOBU VARSHAVA I KIEV BULI VSEGDA NEMNOSHNO =NA NOSHAX= POTOMU CHTO RAZVITIE EVROSOIUZA I EGO TRANSFORMATSUIA BESIT GEGEMONISTOV USA I POETOMU BRITANIIA VULETELA IZ ES...........NUSHNO BUT'' DEMOKRATAMI BRIUSSEL''TSAMI===NUSHNO STROIT'' NOVUIU EVROPU ZAKLADUVAIA NOVUI FUNDAMENT DLIA RAZVITIIA MOSHNOI CHELOVECHNOI TSUVILIZATSUI.........IA LICHNO POTRIASEN GEOPOLITICHESKOI REGRESSIVNOST''IU USA NABLIUDAIA OBAMU TRAMPA I BAIDENA SLUSHASHIE NUVORISHAM I SBEREGAIUSHIE IMPERSKO=KOLONIAL''NUI MIROPORIADOK.......POL''SHA===ETO AGRO=KOLONIIA GERMANII FRANTSUI BRITANII USA I ETO NUSHNO MENIAT'' A NE VEKAMI LISHAT'' POL''SKII NAROD TVORCHESKOGO SOZIDATEL''NOGO NACHALA PROIAVLIAIUSHEGOSIA VO VSEX SFERAX SHUZNEDEIATEL''NOSTI A NE V TEX OTRASLIAX V KOTORUX RAZRESHAIUT PROIAVLIAT'' INITSUATIVU USA I GERMANIIA..........==========RAZVIVAI POL''SKII NAROD BRIUSSEL''.......CHTOBU VSE NARODU BULI MILOSERDNU BULI RAVNU BULI EDINU NAVSEGDA NASOVSEM..........=========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK........ Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/article/life/music/19477-kudi-piti-u-kievi-naycikavishi-podii-serpnya.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися