На Одещині чоловіку загрожує в'язниця за стрілянину в кафе

Хуліган у нетверезому стані дістав з кишені розкладний ніж, і розмахуючи ним почав танцювати

Жителю Ізмаїльського району загрожує до семи років позбавлення волі за стрілянину в кафе. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

34-річний чоловік, знаходячись у кафе в одному з сіл Ренійської міської громади, у нетверезому стані, дістав з кишені розкладний ніж, і розмахуючи ним почав танцювати. Коли ж інші відвідувачі закладу почали робити йому зауваження, він обурився, дістав пістолет та здійснив два постріли – у стелю й підлогу, після чого сів у свій автомобіль і поїхав геть.

Про подію очевидці повідомили на спецлінію "102", і чоловіка затримали на під'їзді до іншого села Ренійської міської громади. Ніж та пістолет правоохоронці вилучили, та скерували на експертні дослідження. За результатами висновків експертів буде вирішуватись питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, що передбачено статтею 263 Кримінального кодексу України. 

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські затримали жителя Кілії за стрілянину на автостанції. 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися