В Одесі викрито підпільні “фабрики” з виробництва парфумів на більш ніж 100 млн грн

“Фабрики” в Одесі виробляли майже тисячу флаконів щодня

В Одесі судитимуть організатора та десятьох виконавців нелегальної мережі "фабрик", які виробляли та реалізовували контрафактні парфуми світових брендів. За даними поліції, організатором незаконного виробництва був 39-річний житель Одеси.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці розкрили мережу підпільних виробництв парфумів, що діяли на території промзони поблизу міста. Учасники групи орендували кілька приміщень та встановлювали необхідне обладнання для виробництва контрафактних парфумів. Одні керували процесом виробництва, а інші займалися розливом та пакуванням продукції.

Фабрики мали потужність для виробництва до 1000 флаконів контрафактних парфумів щодня. Продукція реалізовувалася через власні торгові точки на ринку, а також через інтернет з використанням реклами в соціальних мережах та кур'єрських служб.

У результаті операції, поліція вилучила компоненти для виробництва та готову продукцію на суму 100 млн грн. Серед знахідок було 40 тисяч флаконів парфумів з логотипами світових брендів на суму 31 млн грн, а також матеріали для упаковування та маркування, спирт, гліцерин та обладнання. Також, було вилучено тютюн для кальяну без марок акцизного податку на загальну суму 31,2 млн грн. Оцінка завданих збитків від незаконної діяльності перевищує 6 млн грн.

Організатору та десятьом учасникам мережі загрожує до 6 років позбавлення волі за виробництво та збут контрафактної продукції. Справа вже передана до суду, де буде призначено відповідний вирок зловмисникам.

Нагадаємо, що на Одещині на підпільному виробництві "брендових" парфумів затримали 11 учасників банди. "Бізнесмени" налагодили незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися