Шахрайка пропонувала експрокурору Одещини закрити справу через родича у САП

Прокурор звернувся до СБУ та повідомив про таку пропозицію

Одеські прокурори засудили шахрайку, яка пропонувала експрокурору Одещини закрити справу стосовно нього через неіснуючого родича у САП. Мешканку Хмельниччини визнано виною утому, що вона, прикриваючись неіснуючими зв’язками, намагалась заволодіти 40 тисячами доларів. 

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Прокурорами у суді доведено, що жінка, представившись родичкою працівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, запропонувала колишньому керівнику прокуратури Одеської області свою допомогу у вирішенні питання, пов’язаного із закриттям кримінального провадження стосовно нього. 

Вона повідомила експрокурору, що за 40 тисяч доларів США, через свого нібито родича з САП та за її особистого посередництва, забезпечить прийняття рішення про закриття кримінального провадження, досудове розслідування у якому здійснюється підрозділом НАБУ. Прокурор звернувся до СБУ та повідомив про таку пропозицію.

У ході контролю за вчиненням злочину організаторку шахрайської схеми затримали після одержання обумовленої раніше суми.  Її засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що прокуратура затримала одесита, який "заробляв" на призовниках. Він незаконно знімав їх з військового обліку для безперешкодного виїзду з України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися