В Одесі поліція затримала чоловіка, який продав крадений мопед

Мешканець Одеси викрав мопед вартістю 24 тисячі гривень

В Одесі правоохоронці виявили та затримали особу, яка вчинила крадіжку мопеда вартістю 24 тисячі гривень та спробувала його продати. За такі дії зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Потерпілий звернувся до поліції із заявою про зникнення його мопеда, що коштував 24 тисячі гривень. Правоохоронці розпочали розслідування і швидко встановили зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий за крадіжку мешканець Білгород-Дністровського району.

За даними поліції, зловмисник помітив мопед під час прогулянки містом і вирішив вигідно його реалізувати. Він намагався знайти покупця і зустрівши групу молодих людей, вирішив продати мопед одному з них. Він видав двоколісник за свій і продав його за місцем зустрічі.

Правоохоронці встановили місцеперебування викраденого мопеда та затримали зловмисника. Після проведення відповідних слідчих дій майно було вилучено та повернуто власнику.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, що передбачено ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі поліція розкрила злочинну схему з викраденням мобільних телефонів за допомогою фальшивих термінових дзвінків. Двоє чоловіків, які використовували довіру потерпілих, були затримані правоохоронцями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися