Образився та вдарив ножем: в Одесі чоловік наніс двом своїм друзям тяжкі поранення

Мешканець Одеси може на вісім років опинитися за ґратами

В Одесі 35-річний місцевий мешканець наніс ножові поранення своїм двом приятелям з якими він разом випивав. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася у Пересипському районі Одеси, де троє нетверезих чоловіків, які проживали в місцевому гуртожитку, стали учасниками конфлікту. Під час вечірнього походу до продуктового магазину на вулиці Отамана Головатого між ними спалахнула сварка.

Після словесної сутички один із чоловіків залишив компанію, але пізніше повернувся додому і, взявши із собою ніж намагався помститися своїм приятелям. Він напав на них, завдавши кілька ударів ножем у спину та шию одному з них, а також ударивши іншого в живіт.

Постраждалі встигли втекти до гуртожитку, звідки їх госпіталізували з серйозними колото-різаними пораненнями. Медичний персонал повідомив про постраждалих правоохоронцям, і розпочалося розслідування інциденту.

Поліція оперативно затримала підозрюваного вже за місцем його мешкання. Зловмисник встиг викинути ніж, однак правоохоронці знайшли його та відправили на експертизу.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні двох правопорушень, які кваліфікуються за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, за кваліфікуючими ознаками: умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині 21-річний чоловік без дозволу взяв автомобіль вітчима та вбив його при перевищені меж необхідної оборони. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися