В Одесі зловмисник вдарив ножем переселенця та забрав гроші: подробиці

Розбійний напад стався у квартирі переселенця під час вживання алкогольних напоїв

В Одесі був затриманий чоловік, який напав на переселенця вдаривши його ножем та забравши гроші. За такі дії зловмиснику загрожує позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Злочин стався у квартирі на вулиці Розумовській, де жив 36-річний переселенець. Потерпілий запросив у гості 24-річного знайомого. Під час зустрічі, під впливом алкоголю, між ними виникла сварка, і гість атакував потерпілого, нанісши йому ножове поранення у плече. Після цього нападник вимагав гроші під загрозою ножа та втік зі здобутим 7000 гривень.

Обшук в центрі ВПО

На прохання поліцейських відчинити двері, охоронець хостелу відмовився та зателефонував на спецлінію "102", де йому підтвердили, що тривають оперативно-розшукові заходи і до них дійсно прибула поліція. Проте й після підтвердження диспетчером інформації про розшукові заходи охоронець знову відмовився допустити поліцейських до приміщення. Враховуючи, що зловмисник озброєний і перебуває у стані сп’яніння, не виключалася ймовірність загрози життю та здоров’ю мешканців хостела, тому правоохоронці не могли ризикувати їхнім життям і самостійно відчинили вхідні двері, адже озброєний зловмисник міг погрожувати переселенцям. Під час огляду приміщення дружина охоронця накинулася ззаду на поліцейського і схопилася за його вогнепальну зброю. Це послугувало приводом для правоохоронця застосувати до неї заходи фізичного впливу, — йдеться в повідомленні поліції.

Зараз зловмисник знаходиться під арештом поліції. У його місці перебування та у квартирі, де відбувся напад, правоохоронці вилучили речові докази злочину, включаючи гроші, футболку з кров’ю та ніж.


Нагадаємо. що в Центр допомоги вимушеним переселенцям “Дрім Шелтер” на площі Соборній, 12, увірвалися співробітники поліції. За їх словами, в центрі проживає раніше судима людина, яка перебуває у розшуку, саме тому вони негайно повинні перевірити приміщення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися