В Одесі судитимуть начальника речової служби за хабар у 100 тисяч гривень

Він разом зі спільником вимагали від підлеглого військовослужбовця хабар в сумі 120 тис. гривень

В Одесі начальник речової служби тилу постане перед судом за хабар у 100 тис. грн. За даними слідства, офіцер, разом із заступником командира з тилу військової частини вимагали від підлеглого військовослужбовця, психолога радіорелейного батальйону, неправомірну вигоду в сумі 120 тис. гривень. 

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону. 

За ці кошти вони пообіцяли йому підписати обхідний лист, а також не створювати перешкоди під час здавання посади та подальшого переведення до іншої військової частини. Вони обіцяли не ініціювати службове розслідування за надуманими фактами нестачі речового майна, зокрема, бронежилетів. 

Після одержання частини хабаря в сумі 100 тис. грн начальника речової служби тилу затримали правоохоронці. Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 998 448 гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині правоохоронці викрили злочинну схему, яка була спрямована на виготовлення та збут небезпечних синтетичних наркотиків на суму понад 14 мільйонів гривень. За такі дії зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися