Зламав щелепу знайомому: на Одещині судитимуть чоловіка

Сварка між чоловіками виникла через надмірне споживання алкоголю фігурантом

На Одещині поліція затримала чоловіка, який під час сварки зі своїм знайомим біля магазину завдав йому тілесних ушкоджень. За такі дії йому може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За інформацією поліції, конфлікт виник під час сварки, яка розгорілася неподалік від одного з місцевих магазинів. Причиною конфлікту стало звернення 38-річного чоловіка до 25-річного знайомого з приводу його неконтрольованого вживання алкоголю.

Сварка вийшла з-під контролю, і молодший з чоловіків застосував фізичну силу. У результаті бійки старший чоловік отримав серйозні тілесні ушкодження, зокрема закритий перелом щелепи, які віднесено до категорії тілесних ушкоджень середньої тяжкості відповідно до Правил судово-медичного визначення.

Слідчі територіального підрозділу зібрали достатньо доказів і повідомили фігуранту про підозру  за ч. 1 ст. 122 ККУ. Згідно зі статтею це карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному судом запобіжного заходу. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ”Коментарі” писали, що в Одесі співробітники поліції затримали зловмисника, який вчинив жорстокий розбійний напад, розбивши голову незнайомці та відібравши у неї всі речі. За такі дії йому загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися