На Одещині нетверезий чоловік вдарив заточкою у шию свого знайомого: подробиці

Мешканець Одещини може опинитися за ґратами на 7 років

На Одещині нетверезий чоловік був затриманий правоохоронцями, після того, як вдарив заточкою у шию свого односельця. За такі дії йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Ця подія сталася вдень в одному з продуктових магазинів у селі Великий Дальник. 47-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, помітив у закладі 42-річного знайомого і почав конфліктувати з ним. Потерпілий відмовився втручатися в конфлікт та спробував уникнути сутички. Проте нетверезий чоловік витяг саморобну заточку і вдарив свого односельця у шию без попередження.

Поранений чоловік зумів вибратися з магазину та дістатися до свого дому, де йому допомогли. Незабаром на місце події прибула "швидка" та поліція, яких запросила продавчиня. Зловмисник просто пішов до свого дому та продовжив вживати алкоголь.

Лікарі діагностували у потерпілого колоте непроникаюче поранення передньої частини шиї. На щастя, госпіталізація була необов'язковою, і чоловік перебуває на амбулаторному лікуванні.

Поліцейські провели обшук у місці проживання підозрюваного та вилучили предмети, пов'язані зі злочином, одяг та інші речі, які стануть доказами в справі. Затриманого перевірили на стан сп'яніння, і виявилось, що у його організмі було 2,2 проміле алкоголю.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські,  слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Згідно зі статтею це карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині поліція затримала чоловіка, який під час сварки зі своїм знайомим біля магазину завдав йому тілесних ушкоджень. За такі дії йому може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися