На Одещині конфлікт закінчився стріляниною та різаниною

Потерпілого з чисельними травмами госпіталізували до міської лікарні

Поліцейські затримали 35-річного жителя Білгорода-Дністровського, який сильно травмував знайомого. До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що біля крамниці по вулиці Приморській відбувається бійка між двома чоловіками та було чутно постріл.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Між двома громадянами 35 та 37 років виник словесний конфлікт, під час якого молодший за віком чоловік, який раніше вже був засуджений за незаконне поводження зі зброєю, металевою трубою вдарив старшого чоловіка по голові, ножем порізав йому губу, а також здійснив постріл вгору зі зброї невідомого походження, якої позбувся до приїзду поліції.

Потерпілого з чисельними травмами госпіталізували до міської лікарні. З місця події правоохоронці вилучили металеву трубу, ніж, стріляну гільзу та інші речі. Речові докази будуть скеровані на проведення експертних досліджень. Місцезнаходження зброї поліцейськими наразі встановлюється.

Наразі правоохоронці повідомили фігуранту про підозру. Мова йде про хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї та заздалегідь заготовленого предмета для нанесення тілесних ушкоджень, а також про умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі чоловік під час сварки вдарив сина ножем. Інцидент стався в одному з приватних будинків у Пересипському районі Одеси.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися