Одесит створив дві нарколабораторії та виготовив психотропів на 12 мільйонів гривень

Під час обшуків вилучили обладнання та 240 літрів хімічної речовини для виготовлення психотропів

Одесита судитимуть за створення 2 нарколабораторій на Одещині та Миколаївщині. У нього вилучили 12 кг психотропів вартістю 12 млн грн.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

За даними слідства, чоловік налагодив діяльність двох нарколабораторій у приватних домівках на території сіл Одещини та Миколаївщини, де виготовлялись психотропні речовини на алкалоїдній основі.  Психотропи збувались оптовими партіями на одній з Інтернет-платформ. За "товар" клієнти розраховувались криптовалютою.

Під час обшуків вилучили обладнання, 240 літрів хімічної речовини для виготовлення психотропів, близько 12 кг особливо небезпечних психотропних речовин (PVP та альфа-бромвалерофенон), а також ємності з речовиною, яка за своїми хімічними властивостями відноситься до потенційного наркотику на алкалоїдній основі. Орієнтовна вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить 12 млн гривень. 

Наразі за клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою. За цей злочин Законом передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Поліцейські затримали одесита, який придбав і зберігав наркотики, загальною вартістю 25 тисяч гривень. У чоловіка вилучили пакет з психотропними речовинами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися