В Одесі затримали чоловіка, який зберігав наркотики: подробиці

Чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі

Поліцейські затримали одесита, який придбав і зберігав наркотики, загальною вартістю 25 тисяч гривень. У чоловіка вилучили пакет з психотропними речовинами. Після проведення усіх експертиз виявилось, що вилучена речовина містить більше шістдесяти п'яти грамів PVP. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

Поліцейські встановили, що 31-річний одесит замовив наркотики через один з месенджерів, після чого отримав повідомлення з локацією покупки. Правоохоронці затримали одесита в Київському районі міста після того, як він забрав зі схованки пакунок з психотропом.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці під час розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах. Відповідно до ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також поліцейські встановлюють осіб, причетних до цього наркозлочину. Слідство триває”, - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Якушева.

Нагадаємо, що поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.

Крім того, на Одещині правоохоронці викрили чоловіка у незаконному зберіганні зброї, боєприпасів та наркотичних засобів. За такі йому загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися