Наркотики, зброя та боєприпаси: на Одещині затримали чоловіка

Мешканець Одещини ховав наркотики у спальні

На Одещині правоохоронці викрили чоловіка у незаконному зберіганні зброї, боєприпасів та наркотичних засобів. За такі йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Під час обшуку в приміщенні чоловіка було вилучено рушницю, пістолет, значну кількість набоїв, наркотичні речовини та конопель. Зброю та боєприпаси знаходилися у господарському приміщенні, тоді як наркотики були приховані в спальній кімнаті. 

Відомості про виявлені предмети незаконного володіння внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст.і 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Зауважимо, що носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Разом з тим, не підлягають кримінальній відповідальності громадяни, які добровільно здали органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині житель Балти, став фігурантом справи щодо незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотиків. Правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети у його володінні та провели обшук у його домі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися