На Одещині чоловік погрожував підірвати гранату: подробиці інциденту

Мешканець Одещини може отримати до семи років ув’язнення за свої дії

На Одещині 22-річний чоловік нецензурно лаяв та погрожував односельчанину підірвати гранату. За такі дії йому загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Жителька Березівського району повідомила поліцію про те, що п’яний односелець ображає її брата нецензурною лайкою та погрожує підірвати гранату. Своєчасна реакція правоохоронців дозволила припинити небезпечні дії чоловіка. За словами зловмисника, мотивом злочину стали чутки, які нібито потерпілий поширював про нього.

Поліцейські вилучили гранату із запалом та направили її на експертизу, щоб встановити ступінь її небезпеки. Після результатів експертизи буде прийнято рішення щодо подальших дій та можливого оголошення молодику підозри.


За фактом виявлення гранати слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачене  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває. Поліцейські встановлюють походження бойового припасу та мету його зберігання, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині раніше судимого чоловіка викрили у незаконному зберіганні боєприпасів, вибухової речовини та наркотичного засобу. За такі дії йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися