На Одещині чоловік зґвалтував та намагався вбити 54-річну жінку

Чоловік зав'язав жінці руки простирадлом, повалив її на підлогу, закидав одягом і підпалив

Поліцейські затримали 37-річного жителя Білгород-Дністровського району за скоєння низки тяжких злочинів відносно односельчанки. Він напав, зґвалтував та намагався вбити жінку. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Серед ночі зловмисник, сподіваючись знайти щось цінне для себе, проник через незачинені двері до будинку 54-річної односельчанки. Аби жінка не чинила опір, він пригрозив їй фізичною розправою, а для підсилення тиску запальничкою підпалив на ній одяг. Правопорушник забрав  у жінки заощадження у сумі 300 гривень та мобільний телефон. Однак на цьому він не зупинився й зґвалтував потерпілу. Аби приховати злочини зловмисник спробував вбити потерпілу. Зв’язавши жінці руки простирадлом він повалив її на підлогу, закидав одягом і підпалив. А потім  втік із чужим майном.

На допомогу потерпілій прибіг сусід, почувши її крики. Він же викликав поліцію.   Вже на ранок поліцейські розшукали зловмисника і затримали. В нього вилучили речові докази - телефон та кошти, отримані злочинним шляхом. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі близько 4-ої години ранку патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися