На Одещині у дворі багатоповерхівки вибухнула граната: подробиці інциденту

Нетверезий мешканець Одещини під час застілля вийшов у двір та підірвав гранату

На Одещині до поліції надійшло повідомлення про вибух у дворі багатоповерхівки. Приїхавши на місце події правоохоронці встановили, що до цього інциденту причетний 37-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов у гості до 43-річного товариша, де разом з ним, його 70-річним батьком та ще одним 47-річним гостем вживали алкогольні напої. Під час застілля фігурант взяв гранату та підірвав її. Від вибуху ніхто не постраждав, а поліція вилучила залишки гранати на місці події.

Поліцейські помітили ще одну гранату РГД-5 у кишені 47-річного гостя, який також був у будинку. Щоб уникнути небезпеки, на місце були викликані фахівці вибухотехнічної служби. Поліція провела обшук у квартирі та виявила й вилучила два корпуси гранати Ф-1 та запали до них, а також наркотики та інші небезпечні предмети.

За даним фактом слідчі розпочали два провадження за ч. 1 ст. 263, а також по одному провадженню за ч. 1  ст. 296  та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. В їх рамках предмети та речовини поліцейські скерували на експертні дослідження, — йдеться  в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині 22-річний чоловік нецензурно лаяв та погрожував односельчанину підірвати гранату. За такі дії йому загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися