На Одещині три роки за ґратами проведе винуватець ДТП у новорічну ніч

Мешканець Одещини сів п’яним за кермо мотоцикла та перекинувся разом із знайомим

У новорічну ніч, у селищі Суворове Саф'янівської громади, сталася аварія, яка призвела до тяжких тілесних ушкоджень. Трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на п'ять років отримав 31-річний мешканець Ізмаїльського району, який, перебуваючи у стані сп'яніння, став за кермо мотоцикла та спричинив ДТП.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Після святкування Нового року, місцевий житель вирішив сісти за кермо мотоцикла, будучи у стані алкогольного сп'яніння. Його дії призвели до перевищення швидкості, втрати контролю та перекидання транспортного засобу. Унаслідок цього аварійного інциденту постраждав 59-річний односелець, який отримав відкритий перелом ноги. Водій мотоцикла сам не постраждав у наслідок аварії. Але перевірка на стан сп'яніння показала, що в його організмі було 1,58 проміле алкоголю.

Після тривалого досудового розслідування та зібрання достатніх доказів, фігуранту цього злочину було висунуто обвинувачення за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Після судового розгляду водія мотоцикла засудили до трьох років ув'язнення і п'ятирічного позбавлення права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, що на Одещині внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалися п’ятеро людей. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Болградському районі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися