На Одещині службовий пес прикордонників допоміг виявити контрабанду наркотиків: подробиці

В результаті огляду автобуса Афіни — Одеса у двох іноземців знайшли 14 грамів, ймовірно, канабісу

На Одещині прикордонники виявили наркотичні засоби на поромному пункті пропуску "Орлівка", що знаходиться на кордоні з Румунією. Під час оформлення пасажирського автобуса з маршрутом Афіни — Одеса, службовий собака допоміг знайти наркотики в ручній поклажі двох громадян Ізраїлю.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час огляду автобуса прикордонники помітили, що службовий собака реагує на певну частину пасажирського салону. Це викликало підозру, і прикордонники вирішили ретельно оглянути цю область.

Після спільного огляду з митниками було вилучено згорток з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору. Вага цієї речовини становила майже 14 грамів, і вона була схожа на канабіс.

За ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів", прикордонники повідомили Національну поліцію. Речовину вилучено і направлено на експертизу для підтвердження її природи та складу.

picture

Нагадаємо, що іноземний матрос був затриманий на митному посту "Ізмаїл" під час спроби ввезення на територію України речовини, схожої на канабіс. Поліція вже порушила справу та повідомила матросу про підозру у спробі контрабанди наркотичних засобів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися