“Інтимні послуги”: мешканка Одеси вербувала жінок для занять проституцією

Жительці Одеси загрожує до семи років позбавлення волі за сутенерство

Одеські правоохоронці розкрили справу про сутенерство та затримали організаторку цієї мережі, яка вербувала жінок для надання інтимних послуг за гроші. Зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, і їй загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліція встановила, що 24-річна одеситка залучала жінок, які опинилися у скрутному матеріальному становищі, до проституції. Вона публікувала оголошення у месенджерах, пропонуючи високооплачувану роботу, тобто надання інтимних послуг за гроші. Жінка також знаходила клієнтів для цих жінок, узгоджувала умови та оплату за їхні послуги через той самий месенджер.

Організаторка сутенерської мережі була затримана, коли вона організувала зустріч "клієнта" із однією з дівчат за попередньо узгодженою сумою оплати. Після виконання "роботи" найманка перераховувала частину грошей на банківський рахунок організаторки.

Під час санкціонованих обшуків, проведених у місцях мешкання та в автомобілі організаторки, правоохоронці вилучили різні предмети та матеріали, які стануть важливими доказами для слідства. Серед них були мобільні телефони, банківська картка, ноутбук та гроші.


Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці викрили злочинну схему 23-річної харків’янки. Вона вербувала та організовувала перевезення жінок зі скрутним матеріальним становищем до Литовської Республіки з метою особистого збагачення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися