“Любовний трикутник”: в Одесі чоловік напав з ножем на співмешканця колишньої дівчини

Чоловік підстеріг пару в під'їзді їхнього будинку в Одесі та почав сварку

В Одесі, на вулиці Героїв Крут, стався інцидент, коли одесит, піддався ревнощам та атакував співмешканця колишньої дівчини. Зловмисник вдарив чоловіка ножем та спричинив тяжке тілесне ушкодження своєму супернику.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Встановлено, що конфлікт між чоловіками 43 і 45 років спалахнув через ревнощі. Після розлучення колишньої цивільної дружини молодшого зловмисника, вона почала жити з іншим чоловіком. Потім ревнивий чоловік влаштував сварку, яка спочатку вирувала у під’їзді будинку, а потім перетворилася на фізичну сутичку на вулиці. Зловмисник вдарив свого опонента ножем в живіт і втік з місця події.

Жінка негайно викликала швидку медичну допомогу, і потерпілого госпіталізували. Лікарі оцінили стан постраждалого як серйозний і повідомили правоохоронців про напад.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські в ході розслідування, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ, тобто в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. За клопотанням слідчих суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік приревнувавши свою цивільну дружину вдарив її ножем у живіт. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися