На Одещині чоловік виростив “наркоплантацію” у себе вдома (фото)

Під час обшуків вдома у жителя Рені було вилучено 191 кущ коноплі та понад 2 кілограми канабісу

На Одещині правоохоронці успішно розкрили справу про незаконне вирощування конопель та зберігання наркотичних речовин. Мешканець Рені обладнав справжню наркоплантацію у своєму будинку.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

38-річний мешканець Рені обладнав спеціальну теплицю у своєму новопридбаному будинку з вентиляцією, опаленням, спеціальним освітленням та ґрунтом. Він придбав насіння конопель, які висадив у горщики. Після вирощування першої сотні рослин з наркотичним вмістом, чоловік вирішив висадити ще майже сто кущів. За результатами обшуку, виконаного співробітниками поліції, було виявлено майже 200 кущів наркомістких рослин конопель та понад два кілограми висушеного та подрібненого канабісу.

Докази, вилучені правоохоронцями, будуть направлені на експертизу. Чоловіка затримали. Він стверджує, що вирощував та виготовляв наркотичні засоби для особистого вживання.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у незаконному вирощуванні конопель у кількості від п’ятдесяти та більше рослин, а також незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, предметом якого були наркотичні засоби у великих розмірах. Ці правопорушення кваліфікуються за ч. 2 ст. 310 та ч. 2 ст. 309 КК України. Суд, за клопотанням слідчих, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Максимальне покарання, яке очікує на правопорушника – позбавлення волі до семи років, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині поліція викрила чоловіка, який вирощував коноплі та виготовляв канабіс у своєму домоволодінні. За такі дії правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися