На Одещині підліток побив, пограбував та підпалив машину чоловіка: подробиці

Між нетверезим підлітком та мешканцем Одещини вночі виникла сварка

На Одещині поліція затримала підлітка в одному із сіл Саратської територіальної громади під підозрою у грабежі, крадіжці, та підпалі автомобіля свого односельця. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Повідомлення про подію надійшло до поліції від місцевого жителя, який повідомив про пожежу на околиці села Миняйлівка. Правоохоронці оперативно прибули на місце події.

Під час розслідування інциденту, слідчі виявили, що серед ночі між двома мешканцями села, 15-річним підлітком і 21-річним чоловіком, виникла сутичка. У нетверезому стані, підліток наніс своєму старшому товаришу удар ногою в обличчя, після чого відібрав у нього мобільний телефон та газовий пістолет.

З метою подальшого конфлікту, неповнолітній правопорушник сів за кермо автомобіля, яким користувався потерпілий, і разом з ним направився на околицю села. Коли потерпілий вирішив пішки повернутися додому, обурений підліток підпалив його автомобіль, вкравши ще один мобільний телефон з речового ящика автомобіля.

Поліція затримала зловмисника "по гарячих слідах" та повідомила йому про підозру. За скоєне йому загрожує до 10 років ув'язнення.

“Коментарі” також писали, що жага грошей штовхнула підлітків на злочин на Одещині. Чотири неповнолітні хлопці напали на літнього 82-річного односельця. Юнаки проникли до маєтку пенсіонера, побили та зв’язали його і забрали 60 тисяч гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися