В Одесі затримали чоловіка за збут кокаїну у великих розмірах

30-річного одесита затримали під час продажу кокаїну

В Одесі поліція викрила і затримала одесита, якого підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів у великих розмірах. Чоловіка впіймали при спробі продажу "товару", і тепер йому загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що затриманий мешканець Одеси придбав кокаїн з метою його подальшого збуту. Для запобігання поширенню наркотичного засобу було проведено численні оперативні та слідчі заходи, завдяки яким вдалося затримати чоловіка безпосередньо під час зустрічі з потенційним покупцем.

Затримавши правопорушника, поліцейські вилучили при ньому приблизно 20 грамів кокаїну, які він пропонував за 80 000 гривень. Гроші та наркотичний засіб були вилучені як речові докази. Крім того, було проведено експрес-тест наркотику для підтвердження. Наразі наркотичний засіб направлено на експертизу, яка визначить його точне походження та вагу.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, а також незаконному збуті наркотичних засобів у великих розмірах. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють й інших осіб, причетних до цього злочину. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) спільно з Національною поліцією викрили канал постачання еквадорського кокаїну до України. В ході операції було затримано експравоохоронця, який намагався продати понад 3 кілограми наркотику за 135 тис. доларів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися