На Одещині затримано чоловіка за наркоторгівлю у великих розмірах: подробиці

У жителя Білгород-Дністровського було вилучено 56 згортків з наркотиками

На Одещині поліція затримала 22-річного мешканця Білгород-Дністровського, якого підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних речовин у великих обсягах. За такі дії йому загрожує до 10 років ув'язнення і конфіскація майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Зловмисника виявили працівники муніципальної варти, які патрулювали околиці міста. Після виявлення ситуації, вони негайно запросили спеціальну групу поліції на місце події. Під час обшуку при молодому чоловікові вилучили текстильний мішечок з наркотичними засобами. Усього було знайдено 18 згортків із речовиною схожою на канабіс і 38 згортків із порошкоподібною кристалічною речовиною. Лабораторні тести підтвердили, що це наркотики.

Зараз правоохоронці направили зібрані речові докази на експертне дослідження, щоб встановити їхнє походження та вагу. В результаті розслідування було встановлено, що заборонені речовини молодий чоловік замовив через одного з месенджерів, з метою їхнього подальшої реалізації через “закладки” та заробітку.


На підставі зібраних доказів слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Згідно з її санкцією, молодикові загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наразі поліцейські клопочуть у суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Також встановлюється повне коло осіб, які причетні до даного наркозлочину, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин у великих розмірах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися