Спалив авто сусіда через образу: на Одещині затримали підпалювача

Мешканець Одеського району підпалив авто сусіда через неодноразові конфлікти

На Одещині чоловік образившись на сусіда спалив його автомобіль. За такі дії зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ситуація виникла через довготривалий конфлікт між двома сусідами, які неодноразово сварилися через свої різні погляди. Скарги від одного сусіда стосувалися зловживання алкоголем та неналежної поведінки після цього, в той час, як інший сусід був незадоволений прискіпливим ставленням до себе та надмірними порадами.

Незадовго до інциденту, між ними знову виник конфлікт і цього разу один із чоловіків вирішив помститися. Вночі він підклав під колесо автомобіля свого сусіда ганчір’я та підпалив транспортний засіб. Дим помітили місцеві жителі, які викликали власника авто. Він сам загасив вогонь. Після проведення слідчих дій та збору речових доказів, поліцейські затримали 39-річного підозрюваного.

За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КК України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині чоловік здійснив підпал квартири в якій проживала його колишня співмешканка. За такі дії зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися