В Одесі чоловік наніс свому товаришу тяжкі тілесні ушкодження: подробиці інциденту

Потерпілий був госпіталізований з черепно-мозковою травмою та переломом кісток черепа

В Одесі, на вулиці Мечникова, стався конфлікт, що завершився тяжкими тілесними ушкодженнями для одного з учасників. Правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, якого підозрюють у спричиненні серйозних травм своєму 39-річному товаришу.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що чоловіки деякий час проживали разом у підвальному приміщенні однієї із багатоповерхівок та неодноразово конфліктували на побутовому ґрунті. Конфлікт, що призвів до нападу, стався у дворі будинку, коли молодший за віком містянин вдарив старшого товариша кулаком в обличчя, той втратив рівновагу та впав на землю. Зловмисник втік з місця події, а перехожі викликали швидку допомогу.

Потерпілого доставили до лікарні в непритомному стані з закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток черепа. Правоохоронці затримали зловмисника наступного дня.  

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. За цей злочин санкція передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині поліція затримала підлітка в одному із сіл Саратської територіальної громади під підозрою у грабежі, крадіжці, та підпалі автомобіля свого односельця. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися