Пенсіонер-вбивця: на Одещині чоловік вистрілив односельцю в обличчя

Мешканці Одещини посварилися під час вживання алкоголю, що призвело до трагедії

Поліцейські затримали жителя Ізмаїльського району, якого підозрюють у вбивстві одного зі своїх односельців. За такі дії 70-річному чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.  

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався у домоволодінні 70-річного зловмисника в одному із сіл Саф’янівської територіальної громади. Поліцейські встановили, що літній чоловік разом із 53-річним товаришем розпивали алкогольні напої і під час тривалих посиденьок посварилися. В ході суперечки власник маєтку взяв свою гладкоствольну рушницю і вистрілив із неї в обличчя гостя. Від отриманого поранення чоловік загинув на місці.

Про вбивство пенсіонер повідомив синові, який в свою чергу викликав поліцію. У розмові з правоохоронцями правопорушник пояснив, що посварився з товаришем нібито через те, що той не хотів іти додому. З місця події слідчі у поліції вилучили рушницю, гільзу та інші речові докази, які були направлені на експертні дослідження.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині апеляційний суд ухвалив обвинувальний вирок жителю Кіровоградської області за вчинення умисних вбивств, розбійного нападу, крадіжки та незаконного заволодіння транспортним засобом, відповідно до вимог прокурорів. Чоловіку призначено найсуворіше покарання, у вигляді довічного ув’язнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися