На Одещині чоловік хотів вбити “колишнього” своєї доньки: деталі інциденту

Мешканець Одещини кинув бойову гранату у вікно односельця

На Одещині в одному з сіл Роздільнянської міської громади стався інцидент, коли 47-річний місцевий мешканець вчинив замах на життя колишнього хлопця своєї доньки, кинувши гранату у вікно його будинку. За такі дії чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався в одному із сіл Роздільнянської міської громади, чоловік вживав алкоголь зі своєю 25-річною донькою та її 24-річним цивільним чоловіком. Під час застілля він дізнався, що донька зберігає сильну образу на свого колишнього хлопця. Це спричинило гнів у батька, і він вирішив помститися найжорстокішим способом – вбивством “колишнього” доньки.

Зловмисник взяв ручну осколкову гранату Ф-1 та вирушив до будинку колишнього хлопця своєї доньки. Він кинув гранату в вікно будинку після чого відбувся вибух. На щастя хлопця вдома не було в цей час, а його мати, яка знаходилася в іншій кімнаті, не постраждала. Однак будинок зазнав серйозних пошкоджень.

В цей же вечір поліцейські знайшли та затримали зловмисника. В процесі обшуку в оселі зловмисника правоохоронці виявили ще одну гранату РГД-5, згорток із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та пристрій для вживання наркотиків. Усі виявлені речові докази були вилучені і направлені на експертизу.

Йому пред'явлено підозру за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, а саме у замаху на вбивство та незаконному поводженні з бойовими припасами. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Нагадаємо, що поліцейські затримали жителя Ізмаїльського району, якого підозрюють у вбивстві одного зі своїх односельців. За такі дії 70-річному чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.  




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися