На Одещині чоловік із ножем напав на 13-річного хлопчика (відео)

За замах на вбивство дитини зловмисник може отримати довічний термін ув’язнення

Поліція Одещини оперативно затримала підозрюваного у замаху на вбивство 13-річного хлопчика в місті Вилкове. Зловмисником виявився 34-річний місцевий житель, який раніше був судимий за вбивство та два роки тому вийшов із в'язниці.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У вечірній час на спецлінію "102" надійшло повідомлення від медиків про те,  що до місцевої лікарні доставлено 13-річного хлопчика з різаною раною шиї. Поліцейські відділення поліції №2 Ізмаїльського районного відділу поліції, які прибули на місце, опитали хлопчика, який знаходився в стресовому стані та мало що пам’ятав про чоловіка, який напав на нього, – йдеться в повідомленні.  

Після обшуку вдома у затриманого вилучили докази злочину - ніж та одяг, що підтверджує його причетність до нападу. Підозрюваний зізнання у своєму вчинку, але на питання про мотиви цього жахливого діяння не відповів.


Яке покарання чекає на чоловіка

За цей злочин згідно з ч.2 ст. 15 та п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України може бути накладено суворе покарання, включаючи довічне позбавлення волі. Наразі затриманого перевіряють на стан сп'яніння. Слідство продовжується, і правоохоронці збирають необхідні докази для подальшого розгляду справи в суді.

Нагадаємо, березні минулого року стало відомо про жорстоке вбивство пенсіонерки. Зловмисник, який жив за рахунок материнської пенсії не зміг змиритись, що мати відмовилась давати йому гроші. Чоловік розлютився та жорстоко побив свою пенсіонерку. Він завдав їй численні удари руками та ногами. Підсудний намагався ухилити від відповідальності, але завдяки розслідуванню поліції та експертизі його вину було доведено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися