Одесит вбив матір через її пенсію: яке покарання обрав суд

В Одеській області син жорстоко побив матір та залишив її помирати

В березні минулого року стало відомо про жорстоке вбивство пенсіонерки. Підсудний намагався ухилити від відповідальності, але завдяки розслідуванню поліції та експертизі його вину було доведено.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисник, який жив за рахунок материнської пенсії не зміг змиритись, що мати відмовилась давати йому гроші. Чоловік розлютився та жорстоко побив свою пенсіонерку. Він завдав їй численні удари руками та ногами. Після чого вирушив відпочивати до друзів, залишивши жінку без допомоги.

Пенсіонерка отримала травматичний шок, множинні переломи ребер та внутрішній крововилив, в результаті чого померла. Зловмисник намагався заперечувати свою вину та стверджував, що знаходився вночі у гостях, а померлу матір виявив лише вранці.

Яке покарання чекає на зловмисника

Завдяки розслідуванню поліції та проведенні експертизи, вдалося довести вину підсудного. За ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, обвинувачений був визнаний винним у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Суд визнав обвинуваченого винним і вирішив покарати його десятьма роками позбавлення волі.

Нагадаємо, поліцейські затримали жителя Ізмаїльського району, якого підозрюють у вбивстві одного зі своїх односельців. За такі дії 70-річному чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.  

Крім того, на Одещині апеляційний суд ухвалив обвинувальний вирок жителю Кіровоградської області за вчинення умисних вбивств, розбійного нападу, крадіжки та незаконного заволодіння транспортним засобом, відповідно до вимог прокурорів. Чоловіку призначено найсуворіше покарання, у вигляді довічного ув’язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися