Поліцейські Одеси виявили приховані наркотики та психотропи

Поліцейські Одеського районного управління поліції № 1 викрили трьох одеситів на скоєнні наркотичних злочинів

В Київському районі виявили одеситів із психотропними речовинами.Правопорушникам було оголошено підозру, і тепер на них чекає штраф або навіть позбавлення волі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські під час операції виявили двох чоловіків, у яких було вилучено по одному згортку з психотропною речовиною PVP. У третього правопорушника також знайшли коробок від сірників із канабісом. Чоловіки зберігали ці заборонені речі при собі для власного вживання.

Експертиза підтвердила, що вилучені речовини належать до категорії психотропних та наркотичних засобів, обіг яких заборонено в Україні.

Всім фігурантам була оголошена підозра за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Двом чоловікам пред'явлені звинувачення у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини без мети збуту, в той час, як третьому - у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини і наркотичного засобу. Санкція статті передбачає штраф від 17 тисяч гривень і до п'яти років обмеження волі.

Нагадаємо, в Ізмаїльському районі поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному вирощуванні конопель. Чоловік виростив більше 50-ти кущів наркомістких рослин. Правопорушнику повідомили про підозру.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські двічі викрили чоловіка з Березівщини на виготовленні наркотичних речовин: місцевий мешканець вирощував коноплі та виготовляв канабіс. Наразі правопорушнику загрожує від трьох до семи років ув’язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися