Продавав "талони" на пальне: в Одесі засудили шахрая

Зловмиснику повідомили про підозру за одразу двома статтями Кримінального кодексу

Одеський суд виніс вирок чоловіку, який став фігурантом в справі про обман та крадіжки. За свої злочини, він отримав п'ять років позбавлення волі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські завершили розслідування і підтвердили вину фігуранта, який вчинив ряд злочинів, включаючи обман десятьох місцевих мешканців та крадіжку кабелю зв'язку та розподільчих телефонних боксів.

Під час слідства було виявлено, що зловмисник поширював інформацію на онлайн-платформі про продаж фіктивних талонів на пальне за заниженою ціною. Він зустрічався з покупцями, передавав їм підробні талони і отримував від них гроші. У результаті обману він зміг ошукати десятеро громадян.

Коли постраждалим відмовили на АЗС, вони звернулися до поліції, яка швидко виявила зловмисника.

За додатковими злочинами, включаючи крадіжку кабелю зв'язку та розподільчих телефонних боксів, фігуранта також звинуватили в планах здати викрадене майно до пункту прийому металобрухту. Але поліція завадила йому вчинити це, затримавши його перед тим.

Фігурант був визнаний винним за двома статтями Кримінального кодексу України: за крадіжку та за обман. За свої злочини він отримав покарання у вигляді п'яти років ув'язнення.

Нагадаємо, поліцейські розкрили справу про обман та викрадення 133 тисяч доларів США,  які двоє мешканців Одеси вкрали у місцевої підприємиці. За такі дії фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися