На Одещині поліцейські викрили схему незаконного продажу цигарок

Зараз проводиться збір матеріалів для подальшого направлення справ щодо реалізації підакцизного товару до суду

Поліцейські на Одещині розкрили два випадки порушення правил продажу підакцизних товарів жінками. У правопорушниць було вилучено майже 550 пачок цигарок на загальну суму понад 36 тисяч гривень.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Першу правопорушницю виявили в Одесі, де дільничні відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 виявили жінку, яка продавала тютюнові вироби у власному продуктовому магазині, не маючи ліцензії на цю діяльність.

Поліцейські вилучили з магазина майже 300 пачок сигарет на суму понад 25 тисяч гривень. Жінці склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За це порушення їй загрожує штраф від 17 тисяч до 34 тисяч гривень, а також конфіскація продукції.

Другий випадок виявили у Ренійській громаді, де жінка реалізувала контрафактні сигарети без акцизних марок у продуктовому магазині. Поліцейські вилучили майже 250 пачок сигарет на суму понад 11 тисяч гривень.

Відносно другої правопорушниці склали протокол за частиною 1 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує штраф в розмірі від 3,4 тисячі до 10,2 тисячі гривень, а також конфіскація предметів торгівлі.

Нагадаємо, правоохоронці викрили на Подільщині двох жінок, які продавали товари без акцизу. У правопорушниць вилучено тютюнових та алкогольних виробів сумнівного походження на суму майже 100 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися