Боєць ЗСУ, якого жорстоко побили в Одеській області, помер в лікарні: подробиці нападу

Військовому діагностували набряк мозку та перелом шиї

Сьогодні вранці стало відомо, що помер боєць Збройних Сил України (ЗСУ), якого побили в місті Чорноморськ. Військовий перебував у лікарні з 23 жовтня. Він був у важкому стані й медики не змогли вберегти його життя. 

Про це повідомила дружина військового Олеся Куприч. 

Сьогодні о сьомій ранку перестало битися серце нашого Юри, — написала Олеся Куприч.

Подробиці нападу на військового

23 жовтня вночі до поліції надійшло повідомлення від лікарів про чоловіка із травмами голови, який був доставлений до лікарні. Під час зустрічі з поліцією сам потерпілий відмовився писати заяву та ствердив, що немає претензій до нікого.

Напад на нього стався біля одного з місцевих магазинів на вулиці Лазурній. П'ятеро чоловіків напали на військового, жорстоко побили його.

Події розвивались так: Юра виходив з магазину, в цей момент під'їхала автівка з тими хлопцями. Вони там чи купували, чи вкрали горілку. На виході з магазину виник якийсь конфлікт. Слів неможливо почути, тому що на відео немає звуку. Моєму чоловікові навесні було зроблено операцію, в грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта. Також у чоловіка є хвороба, через яку не повертається шия. Тобто, по ньому видно, що він не зовсім здоровий. Чоловіку завдавали удари ногами, стрибали по обличчю. Зняли з нього куртку, вдягли її на себе. Не знаю, як це назвати. Юрій навіть руку ні на кого не підняв, а його спочатку бив один, потім — інші, — розповіла дружина в ексклюзивному коментарі для ТСН.ua

Наразі поліцейські попередньо кваліфікували подію за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб.

Зазначено, що двох фігурантів злочину поліцейські затримали в процесуальному порядку, та відбувається подальше розслідування. Питання щодо оголошення їм підозри та обрання запобіжних заходів наразі вирішуються.

Раніше “Коментарі” писали, що за фактом смерті новонародженого в лікарні Одеси слідчі розпочали кримінальне провадження. Відомо, що в місті Південне, жінка народила дитину в місцевій лікарні, втім новонародженому знадобилася негайна медична допомога. Саме тому, матусю з дитиною госпіталізували до одного з медичних закладів Одеси для надання новонародженому необхідної медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися